וונדסי 01
XO4F7GII01
-
₪30.00
-
מחיר חבר מועדון:
₪0 -
אפשרויות:יש לבחור את סוג הדף
אזל המלאי
פריט זה ניתן על ידי קרדיטים.
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
לחצו על "הוספה לעגלה" להמשך
אזל המלאי עבור /
משלוח חינם מעל ₪300.00
4 דפים ב 100 ש"ח, לא כולל חיתוך
4 דפים ב-100 ש"ח, ההנחה מתעדכנת באופן אוטומטי בעגלת הקניות.
*לא כולל חיתוך דפים - מחיר תוספת החיתוך הוא לכל דף. לא לכל דף יש אפשרות לחיתוך.
לא כולל כפל מבצעים.בכפוף לתקנון.
גודל הדף A4, כשרות פרווה בד"ץ
לגבי דף סוכר:
בגלל שינויי טמפרטורה, הדף עלול להתקשות או להתרכך:
*במידה והדף קשה - יש להכניס אותו למקפיא ל5-10 דקות לפני השימוש.
*במידה והדף רך - יש להכניס אותו לתנור ב-60 מעלות טורבו ל5-10 דקות לפני השימוש.
לגבי דף סוכר:
בגלל שינויי טמפרטורה, הדף עלול להתקשות או להתרכך:
*במידה והדף קשה - יש להכניס אותו למקפיא ל5-10 דקות לפני השימוש.
*במידה והדף רך - יש להכניס אותו לתנור ב-60 מעלות טורבו ל5-10 דקות לפני השימוש.
-
זמן אספקה ותנאי רכישהזמן אספקה:
* שליח עד הבית - עד 5 ימי עסקים (לא כולל היום בו בוצעה ההזמנה).
* אילת - שליח עד הבית - עד 10 ימי עסקים (לא כולל היום בו בוצעה ההזמנה).
* משלוחים לאזורים חריגים ויישובי קצה - עד 10 ימי עסקים (לא כולל היום בו בוצעה ההזמנה).
ישנם קיבוצים ומושבים שנחשבים גם הם לאזורים חריגים, בהתאם לחברת המשלוחים.
* משלוח בבאר שבע - עד 3 ימי עסקים לאחר ביצוע ההזמנה (לא כולל היום בו בוצעה ההזמנה).
* בימי מבצעים מיוחדים באתר - זמני המשלוח עלולים להתעכב.
יום ההזמנה/התשלום אינם נספרים במסגרת ימי המשלוח. זמני האספקה כוללים רק ימי עסקים, לא כוללים שישי-שבת, ערבי חג וחג.
*משלוח מוצרי שוקולד - מוצרי שוקולד נשלחים בקופסת קלקר עם קרח. עם זאת, אין אחריות במשלוחים על צימקאו / שוקולד – בחודשי הקיץ ובימי שרב השוקולד עלול לאבד את צורתו ומרקמו. איבוד הצורה אינו פוגע באיכות המוצר, אלא רק בצורתו.
* עלות דמי משלוח בהזמנה מתחת ל 300 ש"ח היא 35 ש"ח
* משלוח חינם בהזמנה מעל 300 ש"ח, לא כולל מוצרים שהוחרגו ממשלוח חינם
*בקנייה בין 300-800 ש"ח המשלוח הוא חינם לחבילה אחת בלבד, אשר גודלה נקבע בחברת השליחויות (עד 20 קילו ו/או עד גודל קרטון 60/40 ס"מ) , במקרה של חריגה בנפח החבילה או במשקלה יחויב הלקוח, בתיאום מראש, בדמי משלוח נוספים של 35 ש"ח בגין כל חבילה נוספת.
*בקנייה מעל 800 ש"ח המשלוח הוא חינם וכולל עד 2 חבילות אשר גודל כל אחת מהן נקבע בחברת השליחויות (עד 20 קילו ו/או עד גודל קרטון 60/40 ס"מ) , במקרה של חריגה מעל ל-2 חבילות, יחויב הלקוח, בתיאום מראש, בדמי משלוח נוספים של 35 ש"ח בגין כל חבילה נוספת.
* הטבת משלוח חינם ניתנת עד 2 חבילות בלבד ע"פ הגודל והנפח שתוארו לעיל. כל הזמנה שחורגת מגודל או משקל שהגדירה חברת המשלוחים וכתוצאה מכך האריזה של ההזמנה תוביל ליותר מ-2 חבילות - כל חבילה נוספת תהיה בתשלום דמי משלוח 35 ש"ח בתיאום מראש עם הלקוח.
ישנה אפשרות לאסוף את המוצרים באופן עצמאי מהחנות ולבחור באפשרות "איסוף עצמי" בעגלת הקניות.
במקרה של איסוף עצמי מהחנות לא יגבו דמי משלוח מהלקוח.
* ברכישה במסגרת מבצע באתר תנאי דמי המשלוח ישתנו באופן זמני לימי המבצע בלבד.
-
מדיניות החזרת מוצרים* מדיניות החזרת והחלפת מוצרים:
*** לא ניתן להחזיר או להחליף מוצר שנפגם כתוצאה משימוש לא נכון במוצר או אחסון לא נכון של המוצר***
יש לקרוא היטב את הוראות שימוש לתבניות סיליקון "חתום בנשיקה" מופיעות בעמוד הראשי באתר
ביטול הזמנה:
הלקוח רשאי לבטל את העסקה בכפוף ובהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן התשמ"א 1981
וזאת תוך 14 יום מיום קבלת המוצר. הביטול יעשה באמצעות הדואר האלקטרוני של החברה או באמצעות הטלפון.
במקרה של ביטול עסקה בכרטיס אשראי יחויב הלקוח בשיעור של 5% מערך ההזמנה אך לא יותר מ-100 ש"ח, בהתאם להוראות החוק.
אם סופק המוצר ללקוח, חלה על הלקוח חובת החזרת המוצר אל החנות עצמה. מוסכם כי הלקוח יחזיר את המוצר באריזתו שלם וללא פגיעה ו/או נזק ו/או פגם.
אם ההזמנה נאספה ע"י חברת המשלוחים מבית העסק לפני הודעת הביטול ע"י הלקוח, יחויב הלקוח בדמי טיפול בגין החזרת המשלוח על סך 35 ש"ח.
מוסכם בין הצדדים כי הלקוח יחויב בתשלום מלא בגין דמי משלוח, וזאת במידה והמוצר כבר נשלח ללקוח.
במקרה של החזרת סחורה לאחר שכבר סופקה, המשלוח בגין ההחזרה תשולם ע"י הלקוח.
"חתום בנשיקה" רשאית לבטל עסקה במלואה או בחלקה במקרה שנפלה טעות, בין אם במחיר המוצר או בין אם בתיאור המוצר. ובמקרה של כח עליון, פעולת איבה/טרור/מלחמה אשר ימנע את משלוח הסחורה באופן תקין.
הודעה על ביטול המכירה תימסר לקונה בטלפון.
במקרה שאזל המוצר מהמלאי לאחר שהתבצעה הזמנה, רשאית החנות לבטל את המוצר/מכירה ו/או להציע מוצר חלופי. הודעה על כך תעשה טלפונית ללקוח.
לפי הנחיית משרד הבריאות לא ניתן להחזיר או לבטל מוצרי מזון שנרכשו באתר ויצאו במשלוח.
*ללקוחות בקנייה סיטונאית - אין החזרות/החלפות מלבד מוצרים פגומים.
החלפת מוצר:
החלפת מוצר תעשה באמצעות חשבונית ותוך 14 ימים בלבד. החזר כספי יינתן כחוק על מוצר שהוחזר תוך 48 שעות בלבד. מעבר לזמן זה יינתן שובר זיכוי בלבד. ניתן להחליף פריט בשווי ערכו בזמן ההחלפה.
לפי הנחיית משרד הבריאות לא ניתן להחזיר או לבטל מוצרי מזון שנרכשו באתר ויצאו במשלוח.
הוראות שימוש כלליות:
דף סוכר:
דף סוכר זהו דף אכיל.
ניתן להזמין כתמונה שלמה על כל הדף: דף לעוגה מלבנית - לגזור את השוליים, לחלץ מהשקף ופשוט להניח על העוגה. דף לעוגה עגולה - לגזור את העיגול, לחלץ מהשקף ולהניח על העוגה.
אפשרות שנייה היא להזמין דף דמויות או צורות להנחה/העמדה על עוגה או קאפקייק - את הדמויות חותכים בעזרת סכין גרפיקאים או מספריים. מזלפים בצד האחורי צימקאו לבן - להעמדת דמויות מצמידים מקל מאחור. אם רוצים להניח ולא להעמיד - ממתינים להתקשות הצימקאו ומניחים על עוגייה, קאפקייק וכו'.
בגלל שינויי טמפרטורה, הדף עלול להתקשות או להתרכך:
*במידה והדף קשה - יש להכניס אותו למקפיא ל5-10 דקות לפני השימוש.
*במידה והדף רך - יש להכניס אותו לתנור ב-60 מעלות טורבו ל5-10 דקות לפני השימוש.
דף טרנספר:
הוראות ליצירת דמויות לעוגה:
להניח על משטח קשיח את דף הטרנספר כשהצד המבריק כלפי מטה.
להמיס צימקאו לבן בשקית זילוף בכוס עם מים רותחים.
לחתוך את קצה השקית (חור קטן), לזלף את קווי המתאר ולמלא את הדמות כשהצימקאו חם.
להכניס למקרר לכ 15-20 דקות.
לחלץ את הדמויות בעדינות.
להוסיף מקל סוכריה בגב הדמות במידה והדמויות עומדות.
להיזהר לא להרטיב את הטרנספר במים, הדיו יימרח.
לא להכניס למקפיא בשום שלב את הטרנספר.
אין להניח את הדמויות על עוגת מוס קפואה.
מתכון לנשיקות:
אני ממליצה להשתמש במשקל מטבח ביתי ולכן המתכון הוא ע"פ משקל בלבד.
לפני שמתחילים יש לנגב את כל הכלים עם נייר סופג טבול בחומץ כדי לנטרל שומנים. חשוב מאוד שכל הכלים יהיו יבשים לחלוטין.
מצרכים: 280 גרם חלבון, 560 גרם סוכר, קורט מלח
אופן הכנה: בסיר בינוני ממלאים מעט מים עד לגובה של 2-3 ס"מ ומביאים לרתיחה.
שופכים את החלבונים לקערת נירוסטה, מוסיפים קורט מלח, מערבבים קצת עם מטרפה ידנית ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר לקערה ומערבבים עד לאיחוד. את הקערה מניחים מעל הסיר כך שלא תיגע ישירות במים (בן מארי) ובעזרת מטרפה ידנית מערבבים עד שהסוכר מתמוסס ברובו והתערובת הופכת לנוזלית מאוד ללא תחושת גרגירי סוכר - תהליך הבן מארי בערך 7 דקות.
מרימים את הקערה מהסיר. מנגבים את תחתית הקערה עם מגבת, מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה ביותר במשך 8-10 דקות לקבלת קצף יציב. (אם יצא לכם מרנג לא יציב, בפעם הבאה יש להוסיף 3-4 דקות לזמן ההקצפה)
כשהמרנג מוכן מעבירים לשקיות זילוף עם צנטר משונן 16 מ"מ או 8b.
מניחים את דף הטרנספר ישירות על תבנית האפייה של התנור (לא חד פעמית) - ללא נייר אפייה כשצידו המחוספס כלפי מעלה
וצד השקף כלפי מטה. מזלפים נשיקות בהתאם למיקום ההדפס.
לאחר הזילוף מכניסים לתנור ב: 80 מעלות בטורבו. גובה המעלות משתנה מתנור לתנור. הטווח הממוצע 75-85 מעלות.
לאחר 3 שעות מוציאים את התבנית מהתנור, מנתקים את הנשיקות מהדף ומכניסים לכלי אטום.
עלולות להיות מספר סיבות לאי הצלחה של נשיקות עם טרנספר:
1. אם נכנסה טיפת חלמון לחלבון הנשיקות אבודות.
2. המרנג נוזלי מדי.
3. אם כל ההדפס יוצא מטושטש על הנשיקה/ מרוח יש לבדוק האם התנור שלך משחרר לחות במהלך האפייה ( לרוב תנורים חדשים). במידה וכן יש להפעיל את התנור על חום נמוך יותר, 60 מעלות, כחצי שעה לפני האפייה וכשמכניסים את הנשיקות להעלות לטמפ׳ האפייה הנדרשת 75-85 מעלות. ניתן גם להוסיף כך עץ בין דלת התנור לתנור כדי לשחרר לחות במהלך האפייה.
4. במידה ומופיע שקע במרכז ההדפס על הנשיקה- יכולות להיות 2 סיבות לכך: זילוף מגובה ולא צמוד להדפס או שחום האפייה נמוך מדי.
5. אם ההדפס לא עבר במלואו ו״נתלש״ מהנשיקה ייתכן וזמן האפייה קצר מדי (משך הזמן אמור להיות בין 2-3 שעות)
6. ההדפס עבר אבל אבל הנשיקה התפוצצה או שינתה צבע כנראה שהחום היה גבוה מדי.
7. אם לפני כן הכנת בתנור כל דבר שמוציא לחות כמו עוגה, קאפקייק וכו׳- יש להשאיר את התנור דולק 150 מעלות טורבו עם דלת פתוחה לחצי שעה עד שעה ורק לאחר מכן להכניס נשיקות ממותגות. נשיקות צבועות- עם המון צבע- מוציאות לחות לתנור- קחו בחשבון.
8. לאחר שמסיימים לזלף את הנשיקות על הטרנספר יש מיד להכניס לתנור, אחרת ההדפס עלול לצאת מטושטש.
דף סוכר:
דף סוכר זהו דף אכיל.
ניתן להזמין כתמונה שלמה על כל הדף: דף לעוגה מלבנית - לגזור את השוליים, לחלץ מהשקף ופשוט להניח על העוגה. דף לעוגה עגולה - לגזור את העיגול, לחלץ מהשקף ולהניח על העוגה.
אפשרות שנייה היא להזמין דף דמויות או צורות להנחה/העמדה על עוגה או קאפקייק - את הדמויות חותכים בעזרת סכין גרפיקאים או מספריים. מזלפים בצד האחורי צימקאו לבן - להעמדת דמויות מצמידים מקל מאחור. אם רוצים להניח ולא להעמיד - ממתינים להתקשות הצימקאו ומניחים על עוגייה, קאפקייק וכו'.
בגלל שינויי טמפרטורה, הדף עלול להתקשות או להתרכך:
*במידה והדף קשה - יש להכניס אותו למקפיא ל5-10 דקות לפני השימוש.
*במידה והדף רך - יש להכניס אותו לתנור ב-60 מעלות טורבו ל5-10 דקות לפני השימוש.
דף טרנספר:
הוראות ליצירת דמויות לעוגה:
להניח על משטח קשיח את דף הטרנספר כשהצד המבריק כלפי מטה.
להמיס צימקאו לבן בשקית זילוף בכוס עם מים רותחים.
לחתוך את קצה השקית (חור קטן), לזלף את קווי המתאר ולמלא את הדמות כשהצימקאו חם.
להכניס למקרר לכ 15-20 דקות.
לחלץ את הדמויות בעדינות.
להוסיף מקל סוכריה בגב הדמות במידה והדמויות עומדות.
להיזהר לא להרטיב את הטרנספר במים, הדיו יימרח.
לא להכניס למקפיא בשום שלב את הטרנספר.
אין להניח את הדמויות על עוגת מוס קפואה.
מתכון לנשיקות:
אני ממליצה להשתמש במשקל מטבח ביתי ולכן המתכון הוא ע"פ משקל בלבד.
לפני שמתחילים יש לנגב את כל הכלים עם נייר סופג טבול בחומץ כדי לנטרל שומנים. חשוב מאוד שכל הכלים יהיו יבשים לחלוטין.
מצרכים: 280 גרם חלבון, 560 גרם סוכר, קורט מלח
אופן הכנה: בסיר בינוני ממלאים מעט מים עד לגובה של 2-3 ס"מ ומביאים לרתיחה.
שופכים את החלבונים לקערת נירוסטה, מוסיפים קורט מלח, מערבבים קצת עם מטרפה ידנית ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר לקערה ומערבבים עד לאיחוד. את הקערה מניחים מעל הסיר כך שלא תיגע ישירות במים (בן מארי) ובעזרת מטרפה ידנית מערבבים עד שהסוכר מתמוסס ברובו והתערובת הופכת לנוזלית מאוד ללא תחושת גרגירי סוכר - תהליך הבן מארי בערך 7 דקות.
מרימים את הקערה מהסיר. מנגבים את תחתית הקערה עם מגבת, מעבירים את התערובת לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה ביותר במשך 8-10 דקות לקבלת קצף יציב. (אם יצא לכם מרנג לא יציב, בפעם הבאה יש להוסיף 3-4 דקות לזמן ההקצפה)
כשהמרנג מוכן מעבירים לשקיות זילוף עם צנטר משונן 16 מ"מ או 8b.
מניחים את דף הטרנספר ישירות על תבנית האפייה של התנור (לא חד פעמית) - ללא נייר אפייה כשצידו המחוספס כלפי מעלה
וצד השקף כלפי מטה. מזלפים נשיקות בהתאם למיקום ההדפס.
לאחר הזילוף מכניסים לתנור ב: 80 מעלות בטורבו. גובה המעלות משתנה מתנור לתנור. הטווח הממוצע 75-85 מעלות.
לאחר 3 שעות מוציאים את התבנית מהתנור, מנתקים את הנשיקות מהדף ומכניסים לכלי אטום.
עלולות להיות מספר סיבות לאי הצלחה של נשיקות עם טרנספר:
1. אם נכנסה טיפת חלמון לחלבון הנשיקות אבודות.
2. המרנג נוזלי מדי.
3. אם כל ההדפס יוצא מטושטש על הנשיקה/ מרוח יש לבדוק האם התנור שלך משחרר לחות במהלך האפייה ( לרוב תנורים חדשים). במידה וכן יש להפעיל את התנור על חום נמוך יותר, 60 מעלות, כחצי שעה לפני האפייה וכשמכניסים את הנשיקות להעלות לטמפ׳ האפייה הנדרשת 75-85 מעלות. ניתן גם להוסיף כך עץ בין דלת התנור לתנור כדי לשחרר לחות במהלך האפייה.
4. במידה ומופיע שקע במרכז ההדפס על הנשיקה- יכולות להיות 2 סיבות לכך: זילוף מגובה ולא צמוד להדפס או שחום האפייה נמוך מדי.
5. אם ההדפס לא עבר במלואו ו״נתלש״ מהנשיקה ייתכן וזמן האפייה קצר מדי (משך הזמן אמור להיות בין 2-3 שעות)
6. ההדפס עבר אבל אבל הנשיקה התפוצצה או שינתה צבע כנראה שהחום היה גבוה מדי.
7. אם לפני כן הכנת בתנור כל דבר שמוציא לחות כמו עוגה, קאפקייק וכו׳- יש להשאיר את התנור דולק 150 מעלות טורבו עם דלת פתוחה לחצי שעה עד שעה ורק לאחר מכן להכניס נשיקות ממותגות. נשיקות צבועות- עם המון צבע- מוציאות לחות לתנור- קחו בחשבון.
8. לאחר שמסיימים לזלף את הנשיקות על הטרנספר יש מיד להכניס לתנור, אחרת ההדפס עלול לצאת מטושטש.
תודה על השיתוף
קיבלתם הנחת שיתוף מיוחדת! על מנת להינות מהנחה זו עליכם להוסיף את הפריט לעגלת הקניות בכפתור הוספה לעגלה.
הצטרפו לרשימת המתנה לחזרה למלאי
הצטרפות לרשימת ההמתנה בוצעה בהצלחה.
אנו נשלח אליכם מייל כאשר הפריט יחזור למלאי.